Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Revsund

PRO Revsund hade den 19 mars årsmöte i bygdegården Fanbyn, vilket lockade ett 40-tal medlemmar. Ordförande Arne Eriksson öppnade mötet, fastställde dagordningen, höll parentation över avlidna medlemmar under året och överlämnade klubban till ”gamla kommunalrådet” Erik Magnusson som valdes till ordförande för årsmötet, som tillsammans med Sven-Gunnar Andersson genomförde detsamma på ett förtjänstfullt sätt.

Sven-Gunnar redogjorde för innehållet av den verksamhet som företagits under året, bland annat resor, möten och sammankomster som surströmmingsskivor, kolbullefest och julbord. Styrelsen riktade här ett särskilt tack till reseledaren John Persson för hans mycket idoga arbete med att anordna så trevliga resor som möjligt.

Kassören Uno Berger överlät till ordförande att föredra den ekonomiska berättelsen, medan Björn Hjortling läste upp revisionsberättelsen, som var utan anmärkning, varför revisorerna rekommenderade full ansvarsfrihet, vilket också beviljades.

Ordförande Arne Eriksson bad att få avgå på grund av hälsoskäl, varför Erik Magnusson genom fyllnadsval på ett år, lovade att ta på sig det ansvaret, vilket tacksamt noterades. Kassören Uno Berger och sekreteraren Sven-Gunnar Andersson fick förnyat förtroende i 2 år, liksom studieorganisatören och styrelseledamoten Bojan Sundberg. Även Björn Hjortling blev vald på 2 år, medan Sally Åslund och Eva Laxvik har ytterligare 1 år kvar. Ersättare blev Ingrid Isaksson Drachnar, Ulla Nilsson och Roland Selberg. Till revisorer valdes Mats Eriksson och Arne Eriksson. Valberedningen består av Sonja Magnusson, Rut Norrman och Solveig Lövlie. Till ersättare för revisorer utsågs Anita Tootegård och Leif Svensson.  

Som avslutning på mötet bjöds deltagarna på en underbar middag som Sonja Magnusson och hennes medhjälpare, ingen nämnd och ingen glömd, hade tillagat, medan Anita Bergkvist och Stig Eriksson på ett glänsande sätt underhöll med dragspelsmusik och både historier och dikter på både ”jamska” och vanlig svenska.

Ordförande avslutade sedan mötet och tackade för den goda uppslutningen, varefter var och en åkte hem till sitt, nöjd och glad efter en givande dag.