Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Revsund

PRO Revsund höll den 27 maj sitt sista månadsmöte för vårterminen. Erik Magnusson, ”gamle” kommunalrådet, som numera är ordförande i föreningen, svingade klubban med van hand efter varje beslut som tillkännagavs. Sven-Gunnar Andersson och Uno Berger redogjorde bland annat om ett KPR-möte de tidigare hade deltagit i och John Persson berättade om resor, som ska genomföras i sommar, en ”hemlig” resa i juni och en tvådagars i augusti.

Efter mötesförhandlingarna mumsades det på kaffe och stora tårtor, som Sonja Magnusson, sin vana trogen, hade bakat. Som avslutning körde Lars Höglund igång bingon till mångas förtjusning.

Vid aprils månadsmöte kan nämnas att nuvarande kommunalrådet i Bräcke kommun, Sven-Åke Draxten, besökte föreningen och bland annat berättade om sin verksamhet inom kommunen på ett mycket levande och intressant sätt.

Den 20 maj var föreningen inbjuden till PRO Brunflos friskvårdsdag i Vitgården i Brunflo, där alla bjöds på en hel del aktiviteter. Till exempel musikunderhållning av Hasse Thor och föreningens egen sånggrupp ”PROselyterna”, gåbingo, boule plus ett mycket gott fikabord och sist och inte minst de utsökt goda kolbullarna, som PRO Brunflos egen ”kolbullemästare” Yngve Eriksson gräddade.

Nu återstår bara att invänta sommarens fröjder, med ”kolbulleparty” hos Margit och Lars Höglund, vid deras sportstuga och två bussresor innan höstens aktiviteter påbörjas. Ha en bra sommar alla PRO:are och alla andra också, för den delen!