Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Revsund

PRO Revsund hade lördagen den 13 november tillsammans med ABF Bräcke och Bräcke kommun anordnat en Må bra-dag i aulan i gamla Folkets hus, Gällö, med en hel del utställare av konst, smycken och slöjd med mera.

Dessutom fanns räddningstjänsten där med sin kunskap, ”i väntan på ambulans”, och vid en station kunde man få kroppsmassage.

Det hela började klockan 10 med att Anna Lundström från k ledde lösandet av radions melodikryss, vilket samlade en hel del deltagare. Klockan 12 framträdde framtidens sångartister, det vill säga kyrkans barnkörer, under ledning av Eva-Britt Björklund och Emma Nilsson, med ett antal vackra sånger och en halvtimme senare var det dags för den fem man starka orkestern ”Hydra” att tillsammans med sin sångfågel, vokalisten Mari Rudin, med sin vackra röst, framträda med många, både kända och okända låtar.

Under dagen hade förra bagarparet, numera pensionärerna, Margit och Lars Höglund, fullt jobb med att servera sponsrad varmkorv och nybryggt kaffe med hembakat bröd till alla besökare och utställare och Sonja Magnusson lyckades sälja slut på två lottringar med fina vinster. 

Även Dagny på biblioteket höll öppet så att folk, som hade lust, kunde bese den ambulerande konstutställning, som ABF hade arrangerat, samt utställning av stickade alster och keramik och samtidigt låna böcker, läsa tidningar och använda datorer, om man så ville.  Klockan ”slogs butiken igen, Björn Hjortling tackade alla inblandade och ett antal PRO:are kunde ägna sig åt att bära ut alla stolar och bord till förrådet igen och ställa i ordning aulan i ursprungligt skick. Tack för den här gången!