Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Ragunda

PRO Ragunda hade den 18 maj medlemsmöte där 45 medlemmar var närvarande. Mötet inleddes med njutbar musik och sång av Forsgillets spelmän.

Därefter informerade tillförordnade kommunchefen Bosse Svenningsson om aktuella saker i kommunen och hur man går vidare efter den turbulens som varit. Jim Salomonssoninformerade också om vad som var på gång inom avdelningen bygg-och miljö, bland annat om genomfart Hammarstrand.

Därefter informerade Klara Lundborg om aktuella händelser i föreningen. En resa planeras till Sollefteå för medlemmar 80+ där resenärerna besöker Tomten, ett välgörenhetsprojekt, samt äter lunch på restaurang Nipan. Den 15 juni åker trettio förtroendevalda och ledare till PRO:s förenings-och inspirationsdag i Hudiksvall. Loppisverksamheten har öppet på heltid från 31 maj. Boulespel lockar många deltagare där det också tävlas en del. Friskvårdspromenader till speciella utflyktsmål anordnas på söndagar. PRO Ragunda står i tur att anordna surströmmingsfest då de bjuder in grannföreningarna.

Mötet avslutades med fika och ytterligare en stunds sång-och musik. Medlemmarna tillönskas en Glad och skön sommar och väl mött igen till hösten.