Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Ragunda

PRO Ragunda har i september haft ett välbesökt medlemsmöte, drygt 60 personer deltog vilket var glädjande.

Mötet inleddes med att cittragruppen Zittronilerna spelade och sjöng gamla, både kända och lite mer okända eller kanske glömda schlager. Gruppen bestod av spelare på cittra förstärkta med dragspel och munspel. Även några solosånger framfördes av Solveig Hadarsson, Ture Danielsson och Henry Österlund. Ett alltigenom njutbart program.

Därefter tog ordförande Klara till orda. Hon gjorde en resumé över sommarens aktiviteter som bestått av musikcafé med dragspelsklubben på Strandliden, resa med 80-åringar till Sollefteå, hemlig resa, en ”busslast” med förtroendevalda till PRO:s inspirationsdag i Hudiksvall. Därtill bjöds medlemmarna på resa till Pensionärernas dag på Jamtli och i augusti anordnades surströmmingsfest i Överammer med grannföreningarna inbjudna.

Föreningens loppis, med Hjördis Wiking som motor, är en lyckad aktivitet för kassan. Över 100 personer har deltagit i försäljningen och alla kommer för den skull att bjudas på lunch på Hotell Hammarstrand den 5 oktober.

Vad som närmast står för dörren är föreningens 50-årsfirande. Föreningen bildades den 1 december 1960. Mötet avslutades med fika och ytterligare en stunds underhållning av Zittronilerna.