Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Östersund

PRO Östersund började hösten med surströmming. Ringblommor och blåklint prydde borden, som var vackert dukade. 55 medlemmar hade lockats till mötet och stämningen var god redan från början. Dagens musikaliska underhållare, Arnes Trio, började spela innan mötet började och det kändes trevligt och välkomnande.

Vice ordförande Kurt Sjödin hälsade välkommen och programkommittén bjöd på surströmming med tillbehör. Alla lät sig väl smaka och strömmingen hade en strykande åtgång. Efter detta bjöds på kaffe och god kaka. Hembakad förstås.

Det var dags igen för musiken och publiken sjöng med i allsången.

Reseansvarig Christine Enarsson berättade att resan till Klintaberg var fulltecknad. Den planerade adventsresan till Stuguns kyrka, kan inte genomföras på grund av att gudstjänsten vid den kyrkan inte är förrän klockan18 och det tyckte de närvarande medlemmarna var för sent. Christine försöker nu hitta en kyrka vi kan besöka vid första advent och ett matställe.

Lotteriförsäljning hade pågått under mötet och nu var det dags för dragning av lotter. Efter detta ville de flesta gå hem och vice ordförande tackade medlemmarna som kommit och även musiken och tolken som arbetat under mötet.

Nästa möte den 25 september blir ett friskvårdsmöte och då hoppas vi att solen värmer på de som vill gå en tipspromenad.