Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Östersund

/

Annons

PRO Östersund avslutade hösten i vinterträdgården i Folkets hus. 60 medlemmar hade mött upp. Bures från Hammerdal underhöll under tiden som lotter såldes till det stora lotteriet och medlemmarna satte sig till bords. Ordförande Jörgen Cleryd hälsade välkommen och då särskilt till Bures, som för dagen hade hjälp av Bertil Edler på munspel. Fyra nya medlemmar, Inger Könberg, Per Einar Asp, Sven-Göran Ekqvist och Peter Gustafsson hälsades också välkomna.

Ordförande uppmanade medlemmarna att komma med förslag på roligare mötesunderhållning, detta gällde naturligtvis inte dagens suveräna musikanter. På förslag från en medlem, avgjordes genom handuppräckning, flytt av medlemsmötena tillbaka till Björkbacka. Så var det dags för mer julmusik och sång, det märktes att publiken kände till sångerna, många sjöng med. Programkommittén under ledning av May Andersson serverade gröt och skinkstut, kaffe och pepparkaka, detta till allas belåtenhet.

May Andersson var motorn bakom det stora lotteriet och det blev många glada vinnare till fina priser under lottdragningen.

Mötet avrundades med att ordförande tackade alla som kommit och önskade samtliga en god Jul och ett gott nytt år. Han påminde till sist om nästa möte som blir den 21 januari på Björkbacka.

Mer läsning

Annons