Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Östersund

Ordförande Helge Mattsson kunde hälsa 63 medlemmar välkomna till PRO Östersunds våravslutning den 26 maj. Den musikaliska underhållningen sköttes av Bures, som började spela innan mötet startade. En ny medlem Britta Gustavsson, hälsades välkommen i föreningen med en applåd.

Marianne Jonsson informerade om Tisdagsdax. Hon uppmanade medlemmarna att besöka Jamtli när Tisdagsdax börjar.

Elly Olsson berättade att Finlandsresan varit lyckad, alla deltagarna var nöjda. Nu finns det chans att följa med på en resa till Sollefteåtrakten, där ska man besöka Krångede gamla Lanthandel och ett klockmuseum, det enda i landet. Resan går den 2 juli och kostar 380 kronor.

Meta Arenstam från nattvandring.nu, informerade om nattvandringarna på fredagskvällar i Östersund. Det behövs fler vuxna, man träffas i värmestugan klockan 21 fredagar och går sedan ut på stan och finns till hand för ungdomar som behöver prata eller något annat.

Innan det var dags för soppa och smörgås, underhöll Bures med sång och musik. Efter kaffet var det dags för dagens stora lottdragning, där några lyckliga gick hem med fina vinster.

Ordförande tackade alla medverkande och påminde om nästa möte, som blir den 25 augusti och går i Kräftans tecken.