Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Östersund

Den 25 september hade PRO Östersund ett friskvårdsmöte på Björkbacka. Mötet inleddes med att de medlemmar som kunde gick en tipspromenad i parken.

Vädret var något kyligt, men regnet höll sig borta. Frågorna handlade om Sverige och det fanns ett par frågor som var lite klurigare än de andra. 20 personer gick promenaden och efteråt inne i värmen, gick Ingrid Karlsson och Berit Edholm igenom frågor och svar, därefter drogs vinnare ur svarshögen. Priser fanns det så gott om, att alla som deltagit, fick välja var sin vinst från vinstbordet.

Ordförande Inger Könberg kunde sedan hälsa sex nya medlemmar välkomna till föreningen, dessa är Karin och Kent Blom, Katarina Berggren, Birgitta Gästgivars, Birgitta Wallin och May Fredriksson.

Det hade kommit en fråga från en medlem om man skulle kunna ha mötena på kvällstid. Ordförande frågade de närvarande medlemmarna om detta, svaret blev enhälligt för fortsättning av möten på dagtid.

Nu var det dags för soppa och smörgås, vilket serverades av programkommittén. Soppan hade kocken på Björkbacka äldreboende kokat och den var som vanligt mycket god. Efter lottdragning och lite småprat vid borden, påminde ordförande om nästa möte, som blir den 23 oktober. Därefter var det dags att tacka medlemmarna som kommit och avsluta mötet.