Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Östersund

PRO Östersund hade medlemsmöte den 22 september på Björkbacka.

Åtta nya medlemmar kunde hälsas välkomna till föreningen.

Marianne Jonsson rapporterade från ett möte med SJ. Alla PRO-medlemmar har fått ett erbjudande om billiga tågresor, om man kommer till resebutiken i stationshuset och bokar sin resa där.

Berit Edholm rapporterade från KPR-möte, bland annat om Östersundsbostäders bonusboende i Torvalla, Äldrebarometern och KPR:s framtida roll. Elly Olsson informerade om en resa till Kälarne den 22 oktober, man ska där besöka en högskoleutbildning i fiskodling, Håsjö gamla kyrka ska också besökas, plus en textil- och inredningsbutik. Priset för resan är 295 kronor.

Helge Mattsson berättade att några ur föreningen hjälpt väg- och trafikinstitutet, att räkna cyklister, som hade cykelhjälm. Det är förvånansvärt många som inte har hjälm. Man blev också förvånad över hur mycket trafik det är runt skolorna.

Helge rapporterade också att Mr Husman höjt pensionärspriser för lunch, från 69 till 74 kronor. Matlådor finns att köpa hos Mr Husman för 60 kronor.

Så var det dags för Senior Shop att visa höst och vinterkläder. Fyra medlemmar agerade mannekänger och gjorde stor succé. Efter kaffe och smörgås var det dags för lottdragning och därefter kunde ordförande Helge Mattsson tacka medlemmarna, påminna om nästa möte och avsluta dagens möte.