Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Offerdal

Annons

PRO Offerdal har haft vårmöte i Tulleråsens bygdegård. Ordförande Sven-Olof Jönsson hälsade 60-talet medlemmar varmt välkomna till de vackert penséeprydda borden.

Sven-Olof informerade om turerna kring terapilokalen samt om olika kurser. Även i år har vi ett lag med i PRO:s Veteranvetartävling i Brunflo.

Sören Söderqvist berättade om friluftsdagen i mars på Kougstasjön och att boulen börjar den 15 juni. Bussresan tillsammans med Alsens PRO blir den 22 juni.

Anita Bergkvist och Stig Eriksson bjöd på härlig dragspelsmusik, historier och dikter, även på jamska, mycket uppskattat! Efter en välsmakande middag utlottades det skänkta vinster på motionskorten, samt lotteriförsäljning.

Sven-Olof tackade alla som kommit samt önskade en varm och skön sommar! Alla vände hem med eller utan vinst efter en mycket trevlig eftermiddag

Glad sommar önskas till alla PRO:are!