Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Offerdal

Annons

Medlemmar från PRO och SPF Offerdal samlades i Tulleråsens bygdegård för det traditionella julbordet. En lott delades ut som entrébiljett med chans att vinna en julskinka.

Efter en värmande mugg glögg hälsade Sven-Olof Jönsson alla varmt välkomna, roligt att så många hörsammat inbjudan. Sven-Olof höll ett kort möte med lite information. Därefter bjöds deltagarna till julbordets alla läckerheter mycket och välsmakande. Ris à la Malta och kaffe med wienerstänger avslutade ätandet.

Eva Syhl, Robin Nilsson, och Aston Edman som vunnit DM i boule i Hackås uppvaktades. Toppenbra gjort. De deltog även i riksfinalen i Gysinge. Utlottning av skinkor på entrélotten och på motionskorten gick till dem med mycket matjord i fickorna. Lotter hade sålts med många fina skänkta vinster, tur flera gånger för en del och ingen för andra. För underhållningen stod Arnes trio, med härlig musik och historier. Sven-Olof tackade kocken Guttorm Lilleby och hans medhjälpare för ett bra ordnat julbord, samt önskade alla god jul och gott nytt år.

Elsie Jonsson