Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Offerdal

Medlemmar från PRO och SPF Offerdal samlades i Tulleråsens bygdegård för det traditionella julbordet. En lott delades ut som entrébiljett med chans att vinna en julskinka.

Efter en värmande mugg glögg hälsade Sven-Olof Jönsson alla varmt välkomna, roligt att så många hörsammat inbjudan. Sven-Olof höll ett kort möte med lite information. Därefter bjöds deltagarna till julbordets alla läckerheter mycket och välsmakande. Ris à la Malta och kaffe med wienerstänger avslutade ätandet.

Eva Syhl, Robin Nilsson, och Aston Edman som vunnit DM i boule i Hackås uppvaktades. Toppenbra gjort. De deltog även i riksfinalen i Gysinge. Utlottning av skinkor på entrélotten och på motionskorten gick till dem med mycket matjord i fickorna. Lotter hade sålts med många fina skänkta vinster, tur flera gånger för en del och ingen för andra. För underhållningen stod Arnes trio, med härlig musik och historier. Sven-Olof tackade kocken Guttorm Lilleby och hans medhjälpare för ett bra ordnat julbord, samt önskade alla god jul och gott nytt år.

Elsie Jonsson