Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Oden

Ett stort antal medlemmar hade den 16 mars 2010 mött upp vid föreningens trivselträff.

Rickard Didriksson informerade om föreningens hemsida. Denna är välbesökt, cirka 800 besökare under en sexveckorsperiod. Astrid Eriksson betonade värdet och nyttan av motion i olika former. Föreningen har också många sådana verksamheter i gång och utifrån deltagandet verkar kvinnorna vara mer aktiva än männen. Under Astrids och Ulla Waessmans ledning fick sedan de närvarande prova på ett lättare program i pausgymnastik, bland annat under sång och musik.

I egenskap av månadens profil fick Bibbi Edh sedan ta emot blommor. Hon leder qi gongverksamheten. Som underhållare hade föreningen engagerat Bures som framförde en lång rad välkända melodier och örhängen. Bures positiva och proffsiga uppträdande belönades med mycket varma applåder. Förutom det sedvanliga inslaget med kaffe och smörgås lottades ett antal bingolotter ut, varefter ordföranden Sölve Staaf tackade för medlemmarnas uppslutning.