Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Oden

Ett 140-tal medlemmar hade den 18 maj letat sig till OSD, Folkets hus, för att övervara vårsäsongens sista trivselträff.

Ordförande Sölve Staaf informerade om nybörjarboule på Björkbacka måndagar mellan 13 och 14. Han påminde även om veteranvetartävlingen i Brunflo nu den 27 maj.

Delar av Garvsyra spelade under drygt 40 minuter upp både nya och gamla välkända nummer ur repertoaren och av skratten och applåderna att döma gick det mesta hem.

En kycklingsallad avåts under allmänt gemyt. Hjördis Ferm namngav ett antal nya medlemmar. Laila Engkvist fick blommor som månadens profil. Hon har under några år på ett mycket förtjänstfullt sätt skött sekreterarskapet i föreningen. Ett tiotal linedansare i den övre medelåldern visade upp sina färdigheter i ett väl inövat program och till musik.

Före den sedvanliga lotteridragningen informerade Sölve om möjligheterna att delta i en bussresa till Rhen- och Moseldalen den 11–17 september.

Han önskade till sist samtliga en bra sommar och flaggade för sedvanlig surströmmingsträff den 24 augusti.