Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Oden

Ett 80-tal medlemmar infann sig till vår trivselträff den 21 januari på OSD. Ordförande började med att hälsa alla välkomna och önska en god fortsättning på det nya året. Därefter presenterade han våra gäster Ingrid och Kent Wikberger från Hammarstrand som stod för underhållningen och familjejuristen Katarina Eriksson för juridiska frågor.

Ingrid och Kent stod för en mycket medryckande underhållning under temat country efter främst Jim Reeves repertoar. Mellan låtarna drogs någon historia efter Henning Lundström och även andra upplevda historier från deras spelningar under åren.

Därefter tog Katarina Eriksson över och föreläste om det juridiska i många sammanhang. Klart är att det finns mycket att sätta sig in i som rör frågor om bland annat äktenskapsförord, samboavtal, testamente, bouppteckning, arvsskiften, bodelning, giftorättsgods och enskild egendom med mera. Vi var nog många som fick oss en tankeställare och inser vikten av att se över sin egen livssituation.

Sedan drack vi kaffe innan Ingrid och Kent tog över igen då även musik efter bland andra Gunnar Wiklund, Lasse Berghagen och Dolly Parton fick vara med på ett hörn.

Ordförande tackade våra gäster för en både underhållande och informativ eftermiddag som avslutades med vår obligatoriska lotteridragning.

Kerstin Lindborg