Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Oden

PRO Oden hade trivsel/budgetmöte den 19 november. Ordförande började med att hälsa alla välkomna till vårt budget/ trivselmöte på OSD som besöktes av 60 personer.

Ordförande berättade att Tolkcentralen inte längre finns med på våra möten, vilket beror på att föreningar numera hamnar längst ner på prioriteringslistan. Det tycker vi förstås är synd.

Vår kassör informerade om vår budget i nuläget samt budgetplaneringen inför nästa år. Några punkter hon pekar på är att bidraget från danskommittén kommer att minska en del, samt att vår lokalhyra kommer att minska till hälften mot tidigare.

Ordet överlämnades till vår inbjudna gäst Thord Eric Nilsson, som har arbetat som sportchef/sportjournalist på ÖP i 40 år. Han började med att visa ett bildspel som han har kallat från Rörösjon till Salt Lake City. Därefter berättade han mycket utförligt om alla stora idrottsmän han intervjuat och idrottstävlingar runt om i världen som han har besökt under sitt yrkesverksamma liv. Thord Eric fick stora applåder för sitt föredrag och avtackades med en blomsterbukett.

Vi tog en kaffepaus och företog lotteridragning innan vi lämnade över till de spelglada herrarna i Bertil Blads orkester som underhöll oss med en hel del låtar. Ordförande tackade alla för uppslutningen varefter vi skingrades för hemfärd.

Kerstin Lindborg