Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Norråker

PRO Norråker avslutade höstsäsongen 2013 med att inbjuda medlemmar till Lilla julafton. Den genomfördes, som vanligt de senaste åren, i Skidstugan, Norråker.

Ett trettiotal trogna medlemmar slöt upp till den mysiga lilla timmerstugan. Som alltid möttes vi av en gemytlig stämning i den fint julpyntade stugan och en sprakande brasa i kaminen! Borden var dukade i julfärger och levande ljus och utanför stugan flämtade marschaller i mängder.

Vi bjöds först på glögg och pepparkakor och medan vi väntade på gröten och skinkmackorna så såldes ett lotteri med många fina vinster skänkta av medlemmar. Stämningen var hög när vi nådde till kaffet och tårtorna, som skänkts av två medlemmar.

När så vår egen Tomte-Bertil anlände med buller och bjällra och flera säckar fulla med julklappar (som gästerna själva haft med sig) då var alla som barn på nytt i spänningen av att få se vad paketen innehöll.

Alla var nöjda och glada när vi önskade varandra en god jul och ett gott nytt år.

Under hösten har vi haft fem styrelsemöten, fem medlemsmöten, årsmöte, friluftsdag samt vårfest. Vi serverade våfflor och kaffe samt kakfrossa med kaffe under hemvändardagarna.

Bingo varje måndag samt stavgång på tisdagarna har också lockat en del.

Nu ser vi fram emot ett nytt år som börjar med medlemsmöte den 16 januari.

Aina Lithander