Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Näs-Hackås-Sunne

Friskvård är något som ständigt måste hållas vid liv. Lördagen den 14 september var det åter dags att mäta krafterna mot varandra på sandplanen i Hackås. Vädret var soligt och lugnt. Friskvårdsgruppen hade förberett både hästsko- och stövelkastning (större modell av båda) samt frågetävling.

Ett trettiotal medlemmar hade infunnit sig.

Årets stora och avgörande fight mellan damer och herrar i boule avgjordes mellan Eva Andersson och Helge Lundkvist. Klubbmästare för år 2013 blev Helge Lundkvist.

Den av Gunnel Lundkvist komponerade frågetävlingen med fyra bedömningsfrågor hade fyra vinnare som fick varsina skraplotter. Vilner Lindberg, Maj-Britt Rova, Allan Magnusson och Sylvia Svensson.

De övriga grenarna hade delats upp i dam- och herrklasser.

I stövelkastning vann Margit Jonsson respektive Vilner Lindberg och i hästskokastning vann Ingrid Hedenström i damklassen och jag tror även i herrklassen över Rolf Hedenström (hur den slutuppgörelsen slutar får vi inga rapporter om).

Alla närvarande bjöds på en varm korv.

Lisa Norrman