Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Näs-Hackås-Sunne

Seniorshopen, som med sitt klädsortiment åker ut i sin minibuss till kunderna, är en fantastisk och uthållig företeelse för oss utanför tätort.

Annons

Att i lugn och ro få prova tilltänkta plagg och få kunnig sakupplysning och betjäning samt dessutom få goda och ärliga smakråd av kära bekanta medlemmar. Sortimentet förnyas inför varje säsong och följer klädmodets växlingar.

Fredagen den 27 september var det dags för höstens medlemsmöte med modevisning. Ett 60-tal glada och förväntansfulla deltagare infann sig på Lyransgården i Fåker. Modevisningen sköttes av föreningens egna medlemmar som visade Seniorshopens sortiment. Det var veteranerna Maj-Britt Odén, Helge Lundkvist, Ingegärd Gylte, Jan Jonsson, Rolf Hedenström och nykomlingen Ingrid Hedenström. Det blev en show av sprakande höst- och vinterplagg under konferencier Maria Johanssons vägledning! Det var praktiska ytter- och innerkläder och färgglada och sobra plagg av behagliga kvaliteter.

Före visningen serverades härliga saftiga smörgåsar och kaffe.

Efter visningen var det dags för alla att prova och köpa ny stass.

Lokalerna på Lyransgården passade särskilt bra för denna aktivitet med förutom samlingslokal och köksavdelning ytterligare två rum att disponera för provverksamheten.

Lisa Norrman