Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Näs-Hackås-Sunne

Torsdagen den 14 oktober hölls höstens medlemsmöte i Sockenstugan i Hackås och 60-70 medlemmar hade hörsammat inbjudan.

Mötet inleddes med att ordförande Helge Lundqvist hälsade alla varmt välkomna och presenterade dagens underhållare Erika och Jon som bjöd på skön musik och sång samt glada historier.

Gunnar Johnsson gick igenom budgeten för 2011 som godkändes, han gick även igenom den hemliga julbordsresan och anmanade alla som anmält sig att läsa senare annons, han bad även om tips för den sedvanliga sommarresan.

Ingegerd, Maj-Britt och Greta ska ha ett varmt tack för de goda smörgåsarna samt övrig service som diskning med mera.

Prisutdelning skedde till vinnarna av sommarens olika tävlingar. Boule: tremannalag vinnare Hovarna. Singel damer: Eva Andersson. Singel herrar: Bertil Pettersson. Trekamp herrar: Börje Plöjing. Trekamp damer: Eva Landgren. Hästskokastning damer: Gun Karlsson. Hästskokastning herrar: Sune Hallkvist. Total klubbmästare i boule blev Eva Andersson.

Ett stort tack till de lotteriansvariga damerna Sylvia, Gun och Gunvor som hade dukat upp ett stort vinstbord vilket gjorde att lotterierna gick fort åt.