Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Näs-Hackås-Sunne

Torsdagen den 14 november samlades ett 90-tal medlemmar till höstmöte på Lyransgården i Fåker.

Medan vi samlades drog Lotta och Gänget igång med igenkännande sång, dragspel, trummor och gitarrspel. Ordförande Sten Fahlvik hälsade välkommen.

Gunnar Jonsson påminde om att den hemliga julbordsresan kommer att ske lördagen den 7 december, ännu finns några platser kvar innan de två bussarna är fullastade.

Inbjudan med reducerat biljettpris till Östersundsrevyn lördagen den 25 januari klockan 14 överlämnades till Gunnel Lundkvist för fortsatt behandling.

Budget för år 2014 godkändes med ett överskott på hela 5 300 kronor. Detta tänkta överskott ska åstadkommas genom aktiviteter som kan medföra kostnader på 88 700 kr. Förutom intäkter från medlemsavgifter på 21 000 kr är det tänkt att verksamheten ska generera andra inkomstbringande aktiviteter för 94 000 kr.

Styrelsen hade knåpat ihop en verksamhetsplan för hela år 2014 med bland annat medlemsmöten, alla boule-aktiviteter med träning och tävlingar, andra friskvårdsaktiviteter samt inte minst danskvällar sista november och mellandagarna. Friskvårdsaktiviteter börjar den 9 januari med samling klockan 10 på snötäckt grusplan för skidåkning, promenad eller sparkåkning. Friskvårdsgruppen tar gärna emot förslag till nya aktiviteter!

Därefter utdelades ett trettiotal pokaler av olika storlekar till aktiva medlemmar i klubbmästerskap i lag och singel i boulespel, trekamp och hästsko.

Arbetsvilliga servicepersoner i köket hade verkligen lyckats med den välsmakande köttfärssoppan som serverades med hembakta franskbröd och kaffe med chokladkaka.

Mötet avslutades med dragning på sex lottringar med ett stort prisbord. Det märkliga inträffade att den betrodde man som fick äran att dra det första vinstnumret råkade(?) dra sitt eget nummer. Detta måste väl vara ett trollerinummer!

Gun och Sylvia fick välförtjänt uppskattning för sina lotterier med ett överdådigt prisbord. Därefter blev det en stunds lugn med nostalgiska låtar av Lotta och Gänget med start med Sju ensamma kvällar och allra sist Farfar Westmans snoa.

Lisa Norrman