Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Näs-Hackås-Sunne

Lördagen den 7 december avgick två bussar från Hackås och Fåker med ett åttiotal glada PRO-medlemmar för resa till hemlig ort. Alla var förväntansfulla och laddade med längtan till god julmat. Efter cirka 15 mils åkande var vi framme vid Vålådalens Fjällstation, som hade dukat upp med glögg. Restaurangen var mycket rymlig. Underhållningen var redan på plats. Det var Hasse Thors som ledde oss in i julstämningen med väl anpassade låtar. Vi möttes av överdådiga julbord, separat bord med olika sillsorter, långbord med många olika lax- och fiskanrättningar och långa rader av olika förädlade kötträtter och patéer med tillbehör. Dessutom ett bord med alla de traditionella varmrätterna. De separata efterrätts- och ostborden avslutade de många promenaderna. Ja, Vålådalens anställda hade verkligen prickat in alla tänkbara julbordstillbehör.

Reseledaren Gunnar Jonsson hade som vanligt lyckats med sitt arrangemang. Busschaufförerna Gunilla Olofsson och Fredrik Engström så glada och trygga. En mat- och upplevelseresa av extra kvalitet var det.

Text och foto: Lisa Norrman.