Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Mörsil-Mattmar

PRO Mörsil-Mattmar höll sitt årsmöte den 4 mars i den vackra Sällsjögården i Sällsjö. Ett 50-tal medlemmar deltog i mötet. Ordförande Elof Bergqvist öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Mötet började med en tyst minut för de bortgångna medlemmarna.

Astrid Olausson från Järpen valdes till mötets ordförande, och Irma Fallström till sekreterare. I verksamhetsberättelsen framkom det bland annat att föreningen hade fått 16 nya medlemmar under året och är nu 142 stycken. Ekonomiska berättelsen och revisorernas berättelse godkändes. De avgående medlemmar i styrelsen föreslogs till omval och styrelsen består av Elof Bergqvist ordförande, Inger Åsander kassör, Irma Fallström sekreterare, Gunfrid Nilsson och Gun Sölvstedt ledamöter. Övriga val var omval utom kaffekommittén som fick Svea Edfalk som ny medlem och Rut Persson blev nytt byombud i Mattmar.

Därefter fick deltagarna information om kommande aktiviteter och resor under våren och sommaren. Efter att mötet avslutats föredrogs ett lotteri där medlemmarna som vanligt hade lämnat många vinster.

Sedan blev det mat och underhållning i matsalen med underbar utsikt över fjällen. Kallpojkarna spelade musik som de flesta var bekanta med och bidrog till en trevlig stämning. Fjällröding och plommonspäckad fläskkarré fick mycket beröm. Efter avslutande kaffe var det dags för de nöjda deltagarna att ta sig hem igen.