Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Mörsil-Mattmar

PRO Mörsil-Mattmar hade bingo möte den 10 februari på församlingshemmet i Mörsil. Bingo är ett populärt sätt att träffas. Det kom över 30 deltagare trots att det var spännande tävlingar från vinter-0S.

Efter kaffe, goda smörgås och krus var det dags pröva sin lycka på spelet. Vissa har en lycka att vinna mer än en gång, men flesta av oss hade nöjet att spela och umgås, som är också viktigt. Efter avslutade spelet informerade ordförande Elof Bergqvist om kommande verksamhet och tackade de närvarande och avslutade mötet.

PRO Mörsil-Mattmar hade också en allsångs träff med Jan Tyve den 26 februari i Lillkyrkan, Järpen. Efter starten med "Min soldat " kom vi gång . Man behöver inte ha en lysande sångröst för att kunna var med. Huvudsaken är att man delta och har roligt. Sångerna från egen ungdom kan man ofta utantill. På pausen fick vi njuta av Kajsa Engströms stutar av hembakat tunnbröd och en god kaka till kaffe.

Jan Tyve spelade låtar som de flesta kände igen. Träffar med sång och musik skulle vi behöva mera av. Efter den avslutande sången informerade ordförande om föreningens årsmöte den 12 mars i Lillkyrkan och avslutade träffen.

Irma Fallström