Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Mörsil-Mattmar

PRO Mörsil-Mattmar bjöd in till bingospel den 8 oktober. Över 40 medlemmar kände för att prova lyckan att vinna en slant och samtidigt ha en trevlig samvaro med andra över en kopp fika.

PRO Mörsil-Mattmar bjöd in till bingospel den 8 oktober. Över 40 medlemmar kände för att prova lyckan att vinna en slant och samtidigt ha en trevlig samvaro med andra över en kopp fika. Ordföranden Elof Bergqvist informerade om hösten kommande aktiviteter, däribland allsång och julbord.

PRO Mörsil-Mattmar hade en träff med allsång den 7 november. Ett cirka femton medlemmar samlades i Lillkyrkan och sjöng under ledning av Jan Tyve. Vi närvarande kunde glädjas åt med sång och musik, ifrån Evert Taube till Dan Andersson. Några nya sånger fick vi lära oss också. När vi sjungit ett tag var det dags att vila stämbanden och njuta av en kopp gott kaffe och Kajsa Engströms goda hembakade stutar och kakor.

Vid fikat tog Ingmar Fredriksson ordet och informerade om Åre Kommuns goda dricksvatten, var det kommer ifrån och hur det sköts för att behålla den höga kvaliteten. Därefter fortsatte sången med förnyad kraft. Efter sången informerade Maud Ohlsson om det stundande julbordet som även denna gång ska avnjutas på Wången den 10 december. Denna allsångsträff gav mersmak och vi bestämde att fortsätta med detta även i framtiden.

Arne Larsson