Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Lugnvik

Den 31 augusti samlades drygt 60 glada pensionärer i Lugnviksskolans matsal för höstens första medlemsmöte med surströmming på programmet.

Ordförande Maud Andersson hälsade gästerna välkomna och presenterade fyra nya föreningsmedlemmar. Ordförande gav också en kort information om kommande aktiviteter. Närmast på programmet står Lugnviksdagen där PRO medverkar med en tipspromenad. Den 19 september anordnar PRO en trivselträff med våfflor och kaffe i lokalen på Pumpmakargränd.

Duon Vivana, bestående av de duktiga musikanterna Arne och Kennet, underhöll med sång, musik och historier vilket höjde stämningen vid borden. Under tiden rullade kökets damer ut det som gästerna väntat på – surströmmingen – med alla dess tillbehör. För de som inte har surströmming som sin favoriträtt fanns sill. Därefter serverades kaffe och kaka tillsammans med mer sång och musik.

Medlemsmötet avslutades med lottdragning och som vanligt fanns ett dignande vinstbord vilket gladde de många vinnarna som kunde gå hem med lingonsylt, svarta vinbär, choklad och dylikt.

Musikanterna avtackades med en varm applåd och ordförande avslutade medlemsmötet med att tacka alla medlemmar som bidragit till en trevlig eftermiddag.