Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Lugnvik

Annons

PRO Lugnvik avslutade vårterminen med ett månadsmöte den 24 maj. Ett femtiotal gäster hade bänkat sig i Lugnviksskolans matsal. Vice ordförande Bosse Johansson hälsade de närvarande välkomna och gav en kort information om bland annat seniorkortet på bussarna och att föreningen får ett bidrag för varje försålt kort. Han påminde också om anmälan till den hemliga resan den 30 juli och att hembygdsföreningen Gamla Lugnvik och PRO anordnar en gemensam utflykt till Tysjöarna den 10 juni.

Dagens underhållare var Bengt Bergslid, kallad Lill-Bengt. Han berättade att han fått sitt artistnamn i Jokkmokks-Jokkes stuga i Porsi under den tid han ackompanjerade Jokkmokks -Jokke. Efter en stunds glad musik med bland annat ett medley med Jokkmokks-Jokkes sånger serverades en god sallad med bröd.

Salladen hade tillagats av de duktiga damerna i köket och rönte stor uppskattning. Efter kaffe och kaka återkom Lill-Bengt och presenterade en rad kända melodier allt från Gösta Linderholm och Lasse Berghagen till Elvis Presleys Teddy Bear. Mellan sångerna berättade han små anekdoter från möten med olika artister.

Månadsmötet avslutades med lottdragning med vinster från ett välfyllt vinstbord.

Bosse Johansson önskade alla en glad sommar och önskade välkommen till höstens första aktivitet – månadsmöte med surströmming.

Inger Jonasson