Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Lugnvik

Föreningen hade höstens andra månadsmöte den 23 september och ett 50-tal medlemmar hälsades välkomna av ordförande Maud Andersson.

Signe Singers – tre skönsjungande damer och två spelglada herrar – underhöll med många kända visor, schlagers och underfundiga historier. Gästerna stämde upp i allsång och stämningen var gemytlig.

Mötets höjdpunkt var Senior Shop med Maria Johansson som presentatör av höstens och vinterns mode. Till sin hjälp hade hon Bror Frisk, Milly Svärd, Hjördis Norberg, Astrid Ward och Kerstin Ulander som proffsigt mannekängade för köpsugna gäster.

En god måltid serverades innan det dignande vinstbordet lottades ut. Mötet avslutades med att ordförande tackade de medverkande och mötesdeltagarna hälsades välkommen till månadsmötet i oktober då verksamhetsplan och budget för 2011 ska beslutas.