Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Lugnvik

PRO Lugnvik har genomfört medlemsmöte kring budget och verksamhetsplan för 2014.

Ett 60-tal medlemmar deltog i mötet. Ordförande Maud Andersson hälsade både medlemmar och underhållare välkomna och inledde med allmän information kring vad som är på gång för pensionärer. Föreningen har 20 biljetter till försäljning till Östersundsrevyn i januari och intresserade gavs möjlighet att anteckna sig för dessa. Ordförande redogjorde också för resultatet av den enkät som gjorts bland medlemmarna, för att få kunskap om vad man förväntar sig av månadsmöten och trivselträffar.

Efter att budget och verksamhetsplan för 2014 fastställts avslutade ordförande mötet och presenterade dagens underhållare – Gåbban – som bestod av sex sångglada herrar.

Efter det att mat- och serveringsansvariga serverat en mycket god lunch vidtog underhållningen. Vi fick lyssna på ett antal sånger på svenska, engelska och jämtska. Bland annat fick vi njuta av en jämtländsk shanty. En shanty är en rytmisk sjömanssång som sjungs under arbete, men denna shanty handlade om en älghund. Den innehållsrika sångrepertoaren omfattade också gospel, visor av Dan Andersson och den norska succén Ljus och värme framförd på Laxsjömål.

Gåbban avtackades med en varm applåd. Efter kaffe och kaka vidtog lotteridragning med, ett som vanligt, välfyllt vinstbord och många var de medlemmar som gick hem med vinster.

Inger Jonasson