Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Lit-Häggenås

Annons

PRO Lit-Häggenås samlade nästan hälften av sina medlemmar, 93 kvinnor och män, till det traditionella julbordet i Nordanborg,  Norderåsen. 

Ordförande Jan Holmgren hälsade alla välkomna, särskilt föreningens hedersmedlem Folke med dam. Han informerade också om PRO:s nya hemsida. För den fina musikunderhållningen svarade "Kamraterna". 

Som vanligt erbjöd det dignande julbordet riklig och välsmakande julmat, med ris á la Malta till efterrätt. Lotteriet med ett stort antal vinster ordnades av Gunnar Lööf, som denna gång sålde högst två lotter per köpare. 

När allt avnjutits tackade Jan festkommittén för ett bra jobb med att arrangera julfesten, musikanterna för bra underhållning och de som lagat maten för ett fenomenalt gott julbord. Glada och belåtna skildes vi åt, och önskade varandra en god jul och ett gott nytt år.

Text och bild: Jan Holmgren