Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Leva livet

För femte året i rad firade PRO Leva livet julfest med luciatåg från förskolan Balders hage. Tre lucior, fyra tomtar, två tärnor och en stjärngosse lyste upp decembermörkret med sin sång och spontanitet.

Eftersom det var årets sista möte, fortsatte det med trivseltema, där Tiljans spelmän ledda av dagens enda kvinnliga spelman, Karin Nordenberg, stod för ett fint program. Det var många trivsamma låtar från både lokala upphovsmän och inlånade från andra håll. För många var det nog svårt att hålla benen stilla under de medryckande tonerna. Men publiken fick också delta genom att sjunga några traditionella julsånger till ackompanjemang av spelmännen.

Lotterier med många skänkta vinster och gott julfika rundade av dagen innan ordförande Marianne Stålberg önskade alla en god jul och välkomna tillbaka nästa år då ett nytt innehållsrikt program väntar.

Gertrud Hedberg