Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Krokom

PRO Krokom hade sitt sist möte före sommaruppehållet i Nälden den 14 maj.

Mötet öppnades av ordförande Rolf Adolfsson som hälsade 53 medlemmar välkomna, även tolv nya samt tre stödmedlemmar välkomna i föreningen. Rolf informerade om årets bouletävling som hålls i Alsen med början den klockan 13 den 17 maj.

Reseledare Hillevi Karlsson berättade om resorna. Det finns tre platser kvar till Savalen den 14 juni. Hemliga resan den 6 augusti är så omtyckt att det blir två bussar för första gången.

Hjördis Bohm påminde om 80-årsresan i sommar, se annonser.

På varje mötesplats har arrangörerna ett drygt jobb med dukning och kaffekokning, i dag med härliga landgångar som Näldenkommittén har stökat med.

En trevlig bekantskap sedan var Lotta och Rolf från Frösön som underhöll. Lotta sjöng bra till Rolfs sång och dragspelande. De började med härjedalska Mosippan och slutade med jämtländska Brunkullan.

Rolf tackade för fin underhållning. Det blev dags för den utlovade bingon. Först var det dragning på fyra lotterier som såIts, några avslutade här, men ett 30-tal personer stannade på bingon. Elsa Fahlén var bingoutropare med den äran och Ulla Henriksson var en god kontrollant.

Efter en trevlig eftermiddag önskade deltagarna varandra en fin sommar.