Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Krokom

PRO Krokom hade höstfest med mat och dans på Hägragården den 16 oktober.

Ordförande Rolf Adolfsson hälsade cirka 100 medlemmar välkomna. Inbjudna gäster kom från Offerdal och Alsen.

Det var bra stämning redan från början. Först serverades en sandwich som Rolf hade gjort. Varmrätten var potatisgratäng och tjälaknul. Alltvar gudomligt gott.

Det fanns ett dignande vinstbord med fantastiska vinster. Den stora fruktkorgen var alltid åtråvärd, för inte tala om de vackra väskorna som är som smycken. De är sydda och skänkta av Margareta Persson, plus mycket mera. Tusen tack till er som skänker priser, utan er blev det inget lotteri. Sju lotterier hade strykande åtgång. Sedan dragningarna var avklarade började dansen.

Nils Erix orkester spelar bra musik för mogen ungdom, det sitter alltid rätt att få dansa. Paus förståss med kaffe och hembakta kakor.

Alla kände för att dansa ett tag till, men en del försvann efter kaffepausen. Så när sista dansen spelades var kvällen över.

Ett stort tack till festkommittén Rolf, Ulla, Elsa, Astrid, Hillevi, Gunnel F och Gunnel V. De har jobbat med allt både före och efter festen, det gjorde ni bra. Nästa möte är budgetmöte i Krokom.