Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Krokom

PRO Krokom hade årets hemliga resa den 6 augusti.

Redan före klockan sju hämtade bussen med Hillevi och Göran vid ratten.

Som alla tidigare år vet man inte vart resan ska gå. Många har forskat utan resultat, det enda man vet är att det är en buss till i år. De här resorna är så populära och om alla kan bli med får det bli två bussar. Den andra bussen rattades av Karl Erik.

Färden gick genom Östersund mot Stugun som också passerades. En stålande vacker dag för övrigt, kan det vara bättre?

Till sist kommer slutade färden i Kramfors, vid en brygga. Båten Älvdalen tre var på ingång mot land. Landgången lades ut och alla gick ombord. Älven låg blank och stilla när båten styrde ut igen.

Det var dukade bord en trappa ned och där serverades en härlig lunchbuffé. Kaffe med kaka serverades sedan uppe på däck.

Det var hur mysigt som helst och med en hastighet av 18 knop åkte båten under den ena bron efter den andra, Sandöbron och Höga kusten-bron. Där fanns segelbåtar, och badande som låg på klipporna. Det fläktade så gott av havsluften, rena medicinen för landkrabborna. Efter tre timmars färd lade båten till vid bryggan igen, där bussarna väntade. Nu fortsatte färden mot Sollefteå och upp på Hallstaberget med den enorma utsikten därifrån.

Här serverades kaffe med en god smörgås till – sjöluften suger. Men tiden gick fort det är långt tillbaka. Det blev dags att vända hemåt. Vackert väder hela dagen, en fantastisk dag igen.

Hillevi hittar alltid bra resmål, undra på att det måste till två bussar. Alla vill med på denna livskvalitetet.

I den ena bussen tackade Margareta för en oförglömlig dag och i den andra bussen tackade Bengt.