Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Krokom 2

Nästa resa föreningen gör blir redan den 4 juli, till Utanede och Thailändska Chulalongkorns paviljong.

Hillevi Karlsson har i dag chauffören Göran Hansson vid ratten.

Fin stämning från början i bussen. Deltagarna får kaffe med en härlig smörgås innan en trevlig guide visar deltagarna runt i paviljongen. Solen lyser i förgyllningen och det plingar så rofyllt i vindspelen på huset. En idyll i det Jämtlänska landskapet.

Färden går sedan till Döda fallet där vi får en god lunch före föreställningen av en ”Midsommarnatts dröm”. Det blev en lång kö för deltagarna ned till vridläktaren.

Vilket härligt skådespel med Sven Wolter, Kim Andersson, Anita Nyman och många där till. Hur orkar de i denna värme roa i tre tim. I pausen kommer chauffören med kaffe som deltagarna får i gröngräset nedanför.

Mörka moln runt om i dalen, men regnet kommer först då deltagarna är till baka i bussen, då det smattrar mot rutorna.

Åter en fin resa i trevligt sällskap. Tack Hillevi för den här dagen. Och tack till chauffören som kört och ser till att alla kommer hem till sina byar igen. Med en rungande applåd avrundas resan.