Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Krokom

Krokoms PRO hade månadsmöte i Ås med musik och mode den 20 mars.

Utsikten från den vackra Åsbygden var något dämpad denna dag. Dimman låg tjock och inte ens kyrkan syntes. Men väl inne i församlingsgården möttes deltagarna av härlig musik av en kvintett som kallar sig Harmoni, Två käcka damer sjunger med komp av dragspel, gitarr och bas.

Arne Dahlin hälsade cirka 80 medlemmar välkomna och överlämnade ordet till ordförande Rolf Adolfsson, som också han hälsade välkommen. Han anmälde även en ny medlem.

Reseledaren Hillevi Karlsson upplyste om kommande resor och resan till Savalen i sommar har några platser kvar. Hör av er till henne om det finns frågor.

Föreningen är bjuden till Hammerdal den 7 maj med middag och dans.

Fem lotterier såldes med massor av vinster där högvinsten var en stor fruktkorg. Varje plats där möte hålls har ansvaret för vinster, så stort tack alla som skänker till lotteriet.

Under tiden serverade Åskommittén ”Yvonnes” smörgåstårta med läsk och kaffe.

Hela tiden underhöll Harmoni med fina melodier så som Trönder-brura, de har verkligen spelglädje. Rolf ropade in de som har jobbat med allt inför mötet, de fick en stor applåd, bra gjort.

Seniorshopen från Sundsvall visade vårens mode och föreningens egna proffsiga mannekänger var Linnea, Hjördis, Doris, Gunnel, Arne och Gunnar. Många passade på att förnya garderoben.

En trevlig eftermiddag i Å, med Arne och hans medhjälpare, stort tack.

Nästa möte är Vårfesten på Rödön den 17 april. Dimman hade lättat då deltagarna kom ut i vårluften igen.