Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Krokom

PRO Krokom avslutade år 2013 med sedvanlig julfest i Ytterån. Vi värmde oss med glögg och pepparkakor innan vi satte oss vid de juldekorerade borden och blev serverade "tomtegröt" och skinkstut på härligt hembakat bröd. Lotteriförsäljningen gick som en dans och vinstbordet var som vanligt imponerande i Ytterån.

Vår egen sånggrupp sjöng ett knippe julsånger – alltid lika härligt att lyssna till. Duo Bergner fortsatte att underhålla oss. De bjöd på allt från julsånger till blues och country. Gemix spelade upp till dansen. Mätta och belåtna tyckte vi det var härligt att få dansa och golvet fylldes snabbt. I den välbehövda pausen serverades kaffe och hembakat bröd. Våra damer i Ytterån har ännu en gång gjort ett styvt jobb så vi har fått en trevlig kväll.

Novembermötet hölls i Krokoms nya kyrka. Örjan Persson hälsade oss välkommen med ett särskilt välkommen till de fem nya medlemmar som tillkommit senaste månaden. Dagens program inleddes med en liten uppvisning av ett gäng från våra Seniordansare. Ulla Henriksson presenterade budgeten för år 2014 – som vanligt väl genomtänkt och med ett gott resultat på slutet.

Lena Forsberg från Sport & Fritid visade vinterns nyheter av skor med halkdämpning vilket rönte stort intresse. Vi bjöds kaffe och härlig smörgåstårta innan det var dags för dragning av sex sålda lotterier.

Kjell Höök var dagens underhållare – spelglad som vanligt och med många sköna låtar. Han lyckades även locka oss till lite allsång, men att joddla klarade vi inte så bra.

Traditionsenligt gör vi en bussresa till en kyrka i länet när det är första advent. I år gick färden till Lits kyrka och med efterföljande lunch på restaurang Murklan på Frösön.

Gunnel Vejdeland