Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Körfältet

Annons
PRO Körfältet höll medlems- och budgetmöte på Dragonen den 8 november.
Ordförande hälsade 64 damer och 15 gentlemän välkomna till dagens möte samt ett speciellt välkommen till Christin och Gänget som underhöll med samlingsmusik före mötet. Därefter godkändes förelagd dagordning.
Solveig Wibe valdes att justera dagens protokoll tillika rösträknare. Fem nya medlemmar har anslutit sig till föreningen och hälsades välkomna till föreningen med en applåd. Ordförande redogör för den höjda avgiften till PRO:s riksorganisation som kongressen beslutat samt till PRO-distriktet Jämtlands beslut om en höjd avgift. Medlemsmötet beslöt enhälligt att bifalla styrelsens förslag om en höjd medlemsavgift från år 2009 samt att avgiften vid medlemsmöten är oförändrad och att en högre avgift får uppbäras när behov föreligger vid trivselträffar och samkväm.
Ordförande presenterade PRO Körfältets verksamhets/budgetplan via overheadbild samt muntlig förklaring till planerade verksamhetsintäkter/utgifter, lokal/administrationskostnader över den totala verksamheten. Efter presentationen var mötesdeltagarna redo att gå till beslut. Mötet beslöt enhälligt att godkänna den förelagda verksamhets/budgetplanen för år 2009. Valberedningens ordförande Anders Verner Sjölander begärde ordet och informerade om vakanta styrelseposter som ska besättas för år 2009 och hur svårt det är att få medlemmar att aktivt arbeta i föreningen så därför ville han vara ute i god tid före årsmötet och berätta hur läget är.
Skrivelser och rapporter behandlades, därefter företogs pausgymnastik ledd av Ingrid Bergvall. Kaffe, smörgås och kaka serverades och musikanterna Christin, Gertrud, Sture och kapellmästaren Östen intog scenen och bjöd på både sång/musik och allsång, en mycket uppskattad musikstund.
Därefter vidtog dragning på lotteriet nybakat tunnbröd delades ut till vinnarna. Ordförande tackade dagens arbetsgrupp, lottförsäljarna för deras insatser och dagens underhållare för den medryckande musiken och avslutade mötet med en önskan om en skön eftermiddag.

Mer läsning

Annons