Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Körfältet

Den 14 september i sensommarens sista skälvande minut hade föreningen sitt medlemsmöte med studieupptakt. Till toner från Ediths Trio fick vi sätta oss vid kaffeborden och ordförande Ulla Deutschmann hälsade alla välkomna.

Studieansvariga Astrid Eriksson presenterade höstens studieutbud: Jamtska den 16 september på Palmen. Tvåändstickning, sånggrupp på måndagar, Akademien och Snilleriket (fortsättning från våren). Kom gärna med fler förslag! Fritidsaktiviteter: Vattengympa på Remonthagen start 19 september. Gymnastik på Reakting 25 september. Stavgång 27 september. Boulen är igång och fortsätter tills snön lägger sig, då blir det boccia i stället.

Så var det dags för Edel Nordbakk, arbetsterapeut och butiksinnehavare att visa och demonstrera och berätta om smarta lösningar. Tänk att det finns smarta lösningar för alla situationer och hjälpmedel till dem som behöver.

Ediths Trio bestående av två dragspel och en kontrabas, tog nu över och underhöll med sång och musik. Vi fick höra Trönderbrura, som även lockade till en svängom. Andra populära örhängen var Gunnar Vägman, Röda rosor, Långt bort i skogen, Mosippan och Spanska ögon. En blandad och trevlig underhållning med en och annan lustig historia. Den skrattande polisen avslutade underhållningen.

Dagens höjdpunkt, lottdragningen, där många glada miner avlöstes av besvikna tog nu vid. Kaffe var dagens vinst. På inträdesbiljetterna lottades det ut två par fina vantar, som gick till en dam och en herre.

Ordförande tog till orda och tackade alla närvarande, särskilt dagens arbetsgrupp för gott kaffe med dopp, lotteriansvariga, Edna Nordbakk för en suverän visning av hjälpmedel och sist men inte minst Ediths Trio för mycket trevlig underhållning. Naturligtvis fick vi också höra en historia av Gillis Eriksson!

Vi träffas igen på medlemsmöte den 26 oktober. Kom ihåg att kolla föreningsannonsera!

Britta Dahlberg