Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Körfältet

Den riktiga vintern hade enligt mångas mening äntligen infunnit sig när årets första medlemsmöte ägde rum på Palmen.

Efter att ha önskat alla välkomna och god fortsättning på det nya året, rapporterade ordförande om fritidsaktiviteter såsom stavgång, boccia, vattengymnastik, gymnastik, styrketräning och studiecirklar som tvåändstickning, sånggrupp, jamtska och en kommande läs och res om Nidarosdomen i Trondheim. Hon uppmuntrade också alla att köpa de nyanlända skraplotterna.

Dagens underhållare var Sören Johansson som varvade skicklig dragspelsmusik med många roande historier från Brunflo och en mycket uppskattad allsång. Stämningen var hög när det blev avbrott för kaffe goda smörgåsar och kakor som serverades av den flitiga arbetsgruppen.

Sören fortsatte nu med sin underhållning varefter det blev dags för dragning på lotterierna.

Ordförande tackade Sören för trevlig underhållning, arbetsgruppen och lotteriansvariga för väl utfört arbete och alla medlemmar för trevlig samvaro och önskade god fortsättning på dagen.

Kommande möten: Bingo den 25 januari och årsmöte den 22 februari.

U. D.