Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Körfältet

PRO Körfältet ar under sommaren gjort tre resor. Först ut resa med 80-åringar och äldre.

Resan gick till Persåsen för lunch. Därefter berättade en entusiastisk Leif Wikner om sin egen verksamhet och snilleriket med många framstående personer. Efter detta gavs chans till att handla i affären. Resan gick sedan vidare till Långbuan med kaffe och jättegoda våfflor. Det var många som drömde sig tillbaka till ungdomstiden. Vädret var strålande och alla var jättenöjda med dagen.

Resa nummer två ordnades tillsammans med Lugnviks PRO till Döda Fallet och En midsommarnattsdröm. Vädret var även denna dag strålande och föreställningen var helt fantastisk.

Fredagen den 10 september var det dags för resa numer tre. Denna dag var resmålet hemligt. Det gissades flitigt på än hit än dit under resans gång. Första anhalt var uppe på Hoverberget där det bjöds på goda mackor och kaffe. Nästa uppehåll var Dollarstore i Svenstavik med chans att handla för den som så ville. Nu började hungerkänslan komma och uppehållet i Ytterhogdal var perfekt för där serverades en fin lunchbuffé. Därefter kom dagens huvudmål: Rosa Taikon.

Deltagarna fick komma in i hennes ateljé där hon berättade om sitt liv och sin kamp för mänskliga rättigheter. Hon visade också på sin fina tillverkning av silversmycken. Så var det dags att vända hemåt. Ett stopp med kaffe och Gerds hembakade bullar satt väldigt bra.