Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Körfältet

Den 15 mars var det medlemsmöte möte på Palmen. Ordförande hälsade alla, särskilt dagens underhållare, välkomna.

Efter godkänd dagordning och val av protokolljusterare följde en halvtimmes njutbar underhållning av sexmannagruppen Lätt och Lagom. Med skön stämsång och skickligt hanterande av sina diverse instrument bjöd de sex herrarna på allt från Dan Anderssons Minnet, Allan Edvalls Lilla bäcken, en egen översättning av John Denvers Annies sång till chanting både på engelska och jamtska.

Av länsstyrelsen och PRO Riks har PRO-föreningarna i länet fått uppdraget att undersöka hur medlemmarna har möjlighet att tillgodogöra sig grundläggande betaltjänster. En enkät delades ut. Den ifylldes gemensamt under livligt samtal och samlades in.

Äntligen dags för kaffe och goda smörgåsar, varefter underhållningen fortsatte av de duktiga spelmännen.

Den alltid så populära lotteridragningen följde därpå. Dagens vinster var delvis skänkta och bestod av böcker och kaffe. Två vinster drogs också på inträdesbiljetten.

Ordförande Ulla rapporterade nu om kommande möten: Bingo 22 mars och medlemsmöte den 12 april. Den 17 maj blir det en kombinerad vår- och jubileumsfest eftersom vår förening fyller 40 år i år.

Hon riktade ett varmt tack till dagens flitiga arbetsgrupp, lotteriansvariga till Lätt och Lagom för den förnämliga underhållningen och avslutade med att tillönska alla en god fortsättning på dagen.

Ulla Deutschmann