Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Körfältet

Den 31 augusti var det surströmmingsfest på Palmen. Lill-Bengt spelade samlingsmusik och när ordförande hälsade välkommen var de flesta redan i färd med att rensa fisken och härliga dofter spred sig i lokalen. Borden var välkomnande dekorerade med rönnbär och enris, och alla lät sig väl smaka

Monika Helin delade nu ut priser till vinnarna i klubbmästerskapet i boule:

1. Lennart Westlin.

2. Nancy Westin.

3. Gillis Eriksson.

4. Ivan Jonsson.

Vid distriktsmästerskapet i Hackås kom Körfältet på en hedrande andraplats.

Lill-Bengt underhöll nu med trevliga historier om sin tid med Jokkmokks-Jokke och en mycket blandad repertoar av melodier, allt från Evert Taube och Elvis till Sven-Ingvars och Johny Cash. Stämningen var på höjdpunkten när han drog till med Wiggen och vid den avslutande Räck ut din hand sjöng alla med av hjärtans lust.

Innan kaffet serverades blev det sittgympa med Ingrid Bergvall, som uppflugen på en stol på ett bord såg till att alla fick röra på sig i takt med musiken.

Hon berättade också om höstens friskvårdsaktiviteter.

Till kaffet serverades goda hembakta kakor. Tunnbrödet var också hembakt och mycket gott.

Som vanligt drogs det några dråpliga historier av Lennart och Gillis. Lill-Bengt drog också sitt strå till stacken. Avslutningsvis blev det dragning på lotteriet.

Ordförande tackade Lill-Bengt för trevlig underhållning, dagens arbetsgrupp och lotteriansvariga för ypperligt arbete och alla medlemmarna som bidragit till en mycket trevlig eftermiddag.