Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Körfältet

Den 23 november hölls budget- och medlemsmöte på Palmen. Ordförande Ulla Deutschmann hälsade alla välkomna, särskilt dagens underhållare Lennart Borgebo, som redan startat med smäktande toner samt demensteamet.

Dagordningen godkändes och en justerare av protokollet utsågs. Efter rapportering om Östersundsrevyns specialpris för pensionärer den 25 januari klockan 14, (beställ biljetter hos Astrid Eriksson snarast), skidskyttepremiär den 24 november och uppmanig om att anmäla sig till Julgröten den 14 december var det dags för 2014 års budget. Kassören Inger Persson redogjorde klart och tydligt och budgetförslaget godkändes En resa för alla medlemmar åttio plus planeras och våravslutningen kommer enligt planerna att sammanfalla med föreningens 40-årsjubileum.

Nytt är att föreningen övertagit ansvaret för boulebanan på Körfältet.

Kommunens demensteam bestående av sjuksköterska, kurator och arbetsterapeut informerade nu om sin verksamhet. De erbjuder hjälp till vårdpersonal och anhöriga att tackla frågor och problem som kan uppstå vid demenssjukdom. Med små sketcher och tydliga förklaringar, fick vi en mycket informativ inblick i detta, för alla parter, svåra tillstånd. Åhörarna fick också tydliga svar på sina frågor.

Arbetsgruppen hade som vanligt åstadkommit läckra smörgåsar och gott kaffe som nu avnjöts.

Lennart Borgebo fortsatte med underhållningen och hans skickliga gitarrspel och mångsidiga repertoar fick oss att må riktigt gott. Han berättade också ett par väldigt dråpliga historier. Men även den här eftermiddagen hade ett slut. Lennart Westlin förrättade dragningen på lotteriet. Hembakat tunnbröd var populära vinster och en skraplott var vinsten på inträdesbiljetten.

Med stort tack till demensteamet, Lennart Borgebo, dagens arbetsgrupp och lotteriansvariga avslutade ordföranden dagens möte och tillönskade alla god fortsättning på helgen.

U. D.