Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Hoting

Hotings PRO har haft ett välbesökt oktobermöte, där vice ordförande hälsade välkommen.

Även kassören fattades, men hälsade att ekonomin är fortsatt mycket stabil. Föreningen har också haft en höstfest som gav ett gott netto. Deltagarna kom överens om att börja använda pengarna, dels till nytta, dels till nöje. Margaret Kanon har undersökt möjligheten till olika typer av resor, både endags- samt lite längre turer. Teaterresorna har ju tidigare år visat sig vara populära . Alla deltagare fick uppge egna önskemål till aktiviteter och att man senare gör en utvärdering på önskemålen.

Höstens studiecirklar och kurser har kommit igång med många deltagare. Under några år har man läst om miljö och man har nu fått fara till Gräfsåsens avfallshanteringsstation på studiebesök vilket var mycket intressant.

Eva-Lisa Nilsson har tillsammans med Bygdens framtid deltagit i ett seminarium i Östersund rörande social ekonomi. En konferens om föreningars, folkrörelsers samt kooperationers arbete för att utveckla mellersta Norrland. En uppföljning ska ske och föreningens förhoppning är att även denna del av länet får del av detta.

Den 9 november är föreningen inbjuden till en förutsättningslös planering om åldersintegrerad verksamhet vad gäller Solgårdens framtida öde. Här ska Bygdens framtid, skola, vård och omsorg samt fritidsavdelningen delta. PRO:s styrelse bör vara där och representera de äldre i samhället.