Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Hoting

Annons

Hotings PRO hade vid sitt oktobermöte en god uppslutning. Fyra nya medlemmar hälsades välkomna till föreningen.

Kassörens rapport visar fortfarande gott resultat.

Hammerdals PRO firar 50-årsjubileum och ordföranden samt ytterligare en medlem kommer att representera Hoting.

Både Östersundsrevyn och Mittrevyn i Kramfors inbjuder till föreställningar under januari månad. Dessa evenemang brukar vara synnerligen trevliga och ordföranden får i uppdrag att ta kontakt med teatrarna för vidare upplysning och beslut tas därför vid nästkommande möte.

Folksam har gjort drastiska förändringar i grupplivförsäkringen, vilket innebär dels att premien kommer att höjas dels att dödsfallsersättningen kommer att sänkas. Under 2010 dock ingen förändring, mera än att nya försäkringstagare inte kommer att tas emot.

Under hösten kommer en kurs att anordnas i Dorotea i kunskapen att göra hemsidor på internet. Rickard som är föreningens dataansvarige deltar i denna.

PRO Hoting fortsätter kampen för Solgården och har till sin glädje fått hjälp av Hervor Dahlén som vet vilka möjligheter som finns och som hjälper till att få olika kontakter. Hon bjöd in Karin Örnfjell från Leader som gav lite nya idéer och infallsvinklar. Förhoppningsvis kan det leda till något. Föreningen har också fått kommunens löfte om att få använda lokalen ytterligare en liten tid.

Mer läsning

Annons