Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Hede-Vemdalen

PRO Hede-Vemdalen har haft årsmöte i GT-lokalen i Hedeviken.

Annons

Mötet öppnades av ordförande Anita Norden, som hälsade alla välkomna. För att hedra de av medlemmarna som gått bort under året, hölls en tyst minut, och Birgitta Westergren läste dikten, ”Sista resan” av Valdemar Dahlqvist.

Till ordförande för mötet valdes Axel Thunell. Verksamhetsberättelsen föredrogs och lades till handlingarna. Revisorernas berättelse fastställdes och mötet beslutade om ansvarsfrihet för styrelsen och verksamhetsplanen för 2010 fastställdes. Styrelsen för det kommande året är Anita Norden ordförande, Kjell-Åke Stål kassör, Alf Östberg sekreterare samt Carin Östberg studieorganisatör. Övriga ledamöter är Sven-Erik Nilsson, Ingrid Wallner-Hansson och Nancy Hansson. Ersättare är Ulf Revelj, Solbritt Mill-Mattsson och Kerstin Rosenberg. Axel Thunell tackade och avslutade sin del av mötet med att kort informera om au ABF Härjedalen från och med den 1 januari 2010 övergår till ABF Jämtland-Härjedalen.

Anita tog över klubban och tackade Axel genom att överlämna en gåva. Anita informerade om, att så fort försäkringsansvarige Bengt Andersson vet något om hur det blir med PRO-försäkringen, kommer han att höra av sig. Föreningens kassörska sen tio år avtackades med blommor. Övriga som avtackades var Berit Kristoffersson, studieorganisatör, Sven-Erik Nilsson, vice ordförande och ansvarig för boulen och vattengymnastiken, och Louise Hedin, revisorersättare, samt Nancy Hansson, festkommittén i Hedeviken.

De som haft sina uppdrag i minst fem år fick förtjänsttecken. Dessa var Arthur Larsson, Ann-Marie Revelj, Vivi-Anne Nordin, Birgitta Sundeberg-Bäck, Ulla Karlsson, Ulf Revelj och Pekka Särkiniemi.

Årsmötet avslutades med en härlig soppa, smörgåsar och kaffe. Därefter underhöll ”Damorkestern” från Tännäs, som gav ett mycket uppskattat program.