Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO Hede-Vemdalen

Den 24 mars hade PRO Hede-Vemdalen medlemsmöte på Lövåsgården i Vemdalen.

Annons

Ordförande Anita Norden öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Efter val av justerare rapporterade Anita om bland annat Folksams försäkring. Ulla Karlsson, förneingens reseledare, berättade om vilka resor som finns att välja på nu i vår. En resa till Höga Kusten samt en teaterresa till Döda fallet.

Den nya studieorganisatören, Carin Östberg, presenterade sig och önskade att medlemmarna skall komma in med önskemål om kurser och studier.

Ulla Nilsson slog ett slag för ”Styrkan”, som finns på Hedegården. Där kan medlemmarna gå och träna till ett rimligt pris. Ulla har också preliminärbokat doktor Nils Simonsson till ett föredrag i höst.

Åke Nilsson frågade om det skulle gå att utnyttja lokaler i Vemdalen till styrketräning. Mötet tillstyrkte att han skulle utreda den saken. Mötet avslutades med kaffe och goda smörgåsar. Sedan tog underhållningen vid. Tre spelmän, Artur Larsson, Ragnar Svegare och Alf Östberg spelade och åhörarna sjöng. Spontant ställde Åke Nilsson och Olle Hermansson upp som allsångsledare. Det blev en trevlig avslutning på medlemsmötet. Det tyckte allihop.