Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Hede-Vemdalen

PRO Hede-Vemdalen hade medlemsmöte den 26 maj inför sommaren.

Ordförande Anita Nordén hälsade Folksams representant, Bengt Anderzon, välkommen före mötet. Han berättade det lilla han visste om den omtalade livförsäkringen. En ändring kommer att ske först 2012.

Därefter hälsade ordförande de cirk 40 medlemmarna välkomna och öppnade mötet. Enligt valberedningens förslag valdes en ny styrelseledamot, Åke Nilsson, fram till årsmötet. Detta på grund av att en mycket aktiv ledamot, Sven-Erik Nilsson, avlidit.

Därefter informerades om vilka resor som är på gång. En hemlig resa, och eventuellt en resa till Döda fallet. Inför hösten informerade Studieorganisatören, Karin Östberg, om en kurs i släktforskning. Ulla Nilsson, friskvårdsledare, meddelade att det nu är uppehåll med styrkan under sommaren. Hon hade också hälsningar från skolan. De var mycket nöjda med PRO:arna som skött om serveringen under vårterminen. Föreningen kommer att ha två tombola i sommar. Ett i Hede och ett i Vemhån.

För övrigt så meddelade Åke Nilsson att PRO:are kan få nyttja gymlokalen på Lövås. PRO Ytterhogdal anordnar logdans den 7 juli. Buss kommer att gå från Funäsdalen via Hede och Vemdalen. Under Hedeveckan i juli medverkar PRO med allsång och gåbingo. Alla PRO-föreningar i Härjedalen ska ha valupptakt i augusti. Då ska riksdagspartierna bjudas in till Folkets hus i Sveg. Det finns bland annat 15 tryckta frågor som man vill få besvarade.

Glöm inte att det är dans på Hede folkpark den 7 augusti!

Ordförande avslutade mötet och deltagarna blev serverade en fantastisk god soppa med smörgåsar, och sen kaffe och kaka. Ha en bra sommar!