Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Hede-Vemdalen

PRO Hede-Vemdalen hade medlemsmöte i Vemdalen den 25 augusti.

Ordförande Anita Nordén hälsade ett 40-tal medlemmar välkomna, och även Birgitta Strignert och hennes man från Senior-Shopen som ska visa sin kollektion. Till mannekänger har några av medlemmarna ställt upp. Efter de första punkterna, som val av justerare, berättade Anita att styrelsen beslutat att byta bank. Detta på grund av att Swedbank lägger ner sitt kontor i Hede.

Studieorganisatören Carin Östberg informerade om kurser i höst: släktforskning, keramikkurs och senare trädgårdskurs. Reseledaren Ulla Karlsson berättade om resan till Höglekardalen den 21 september. Dessutom fick hon en eloge och applåder för den helt fantastiska resan till Höga Kusten den 20 juni. Trafikansvarige Lars-Erik Nordin berättade bland annat om polisens temavecka: hastighetskontroll.

Anita informerade om PRO:s valupptakt som fyra föreningar i Härjedalen har ordnat till den 26 augusti på Folkets hus i Sveg.

Därefter hälsades de nya medlemmarna välkomna: Svea Amunsson, Lennart och Inga-Britt Thel, Sin Flodén och Ing-Marie Hemmingsson.

Till slut, under övriga frågor, informerades om kryssningen med Cinderella den 25-26 oktober. Om man vill åka, får man själv anmäla till Viking Line. På båten blir det riksfinal i Veteranvetartävlingen och talangtävlingen PRO-Stjärnan. Dessutom meddelades att Nisse Simonson kommer till Hede den 1 oktober på Nå-La-Åa. (Tidigare Folkets hus). Annons om exakt tid kommer att kunna läsas i Mitthärjebladet.

Mötet avslutades med en god soppa, smörgås och kaffe. Efter mötet, modevisning och försäljning av kläder från Senior-Shopen.